Vejen tilbage til hverdagens glæder :-) – og så en status…..

Der har været meget stille på denne her blog….alt alt for stille. Men vejen tilbage til hverdagen har været udfordrende på mange måder, og her især manglende koncentration. Lægerne siger dog, at det er helt normalt, så jeg tror på, at den nok skal komme igen fuldt ud 🙂 Der kan være mange senfølger af kemoterapi, og dette er så en af dem.

Jeg blev udskrevet fra sygehuset efter HDT-forløb (højdosiskemo med stamcellestøtte) i slutningen af marts, og der er nu gået 3 måneder siden da. Der har heldigvis det meste af tiden været et skønt forårsvejr, så det har jeg nydt i fulde drag. Jeg kæmpede mig ret hurtigt tilbage i løbeskoene, og status er nu, at jeg igen kan være med på halvmarathon distancen, og det er ikke mindre end helt fantastisk at være med til.

På jobfronten er jeg startet stille op på skolen. Jeg mærker også her udfordringen med koncentrationsbesværet, men mærker også en fremgang uge for uge – det er jo ret så heldigt:-)

Så alt i alt har det været et meget positivt forår, hvor jeg stille og roligt har mærket at komme til kræfter igen. Sørget for at få meget motion og spist alle de sunde ting, som genopbygger min krop.

3 måneder er som sagt gået, og det betyder også, at lægerne nu kan komme med en status på behandlingens virkning på min sygdom. Jeg har følt mig frisk og tilpas, mit hår er godt på vej tilbage, jobbet optrappes osv., så jeg har været meget overbevist om, at det har givet det resultat lægerne ønskede.

I mandags var jeg så til status, og her måtte lægerne så desværre konstatere, at knoglemarvskræften endnu ikke er sat i optimal ro. Behandlingerne har ikke haft den effekt, som de ønskede, så derfor skal jeg igennem endnu et HDT forløb – og det allerede i august måned. Pyh…..øv, øv, øv. For F…….!!!  Det betyder forfra – og vejen tilbage igen. Op på hesten makker!! – for der er ikke andet at gøre….

Men den klarer jeg selvfølgelig også 🙂 Jeg ved nu, at jeg kan og skal komme tilbage igen, så jeg fortsætter med sund kost, motion og positive tanker, og indtil 23. aug, hvor jeg skal indlægges igen, skal jeg bare blive endnu stærkere både fysik og mentalt, så jeg kan komme igennem bedst muligt. Heldigvis står der nu en skøn sommerferie lige foran, som skal nydes til fulde – med ferie i Barcelona, sommerhus, alverdens skønne løb og hyggeligt samvær med fantastiske venner og familie.

Rigtig god sommer til alle 🙂

Her en opskrift på en lækker ret med kylling og MANGE grøntsager 🙂

Kylling i med grøn karry og kokosmælk

 

 

Forfatter: Susie Katja Rasmussen

Jeg hedder Susie Katja Rasmussen, er 45 år, bor i Aalborg og er mor til Emil og Katrine på 19 og 16 år. Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg er motionsløber og løber gerne 3-4 gange/uge. Det er i løbeklubben Amok i Aalborg, men jeg er gerne ude til nogle af de mange løb som findes her i Nordjylland sammen med en masse "løbetosser".

En mening om “Vejen tilbage til hverdagens glæder :-) – og så en status…..”

 1. Kære kære Sussie
  Øv øv og tre gange øv.
  Det er jeg ked af at høre. Du er i sandhed en sej pige, og ja op på hesten igen. Men jeg er godt klar over det er en sej kamp igen igen. Jeg føler med dig og familien.
  Men jeg/ vi tror på dig Sussie.
  Bare vi dog kan hjælpe dig på nogen måde– sig til og hold dig aldrig tilbage. Det kan jo være en lille ting som du lige syntes du mangler hjælp til. Vi er her D’or hinanden.
  Kan du nu nyde sommeren og pas på dig.
  Masser af sol og kram til dig og familien
  Kh Mette og morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *