Lynstegt spinat

Lynstegt spinatIMG_0926[1]

 

 

 

Du skal bruge:

Spinat – det kan være frossen eller frisk. Jeg brugte frossen spinat, som jeg havde i fryseren.                    Brugte ca. 1/3 pose. Bruger du frossen, skal den være optøet inden du putter den på
panden.
Tomat – 4-5 små cherry/cocktail tomater, eller 1 stor
Hvidløg – 1-2 fed
Chili – 1/3 del frisk chili, eller brug chiliflager.
Salt og peber
Kokusolie (smagsneutral)

Sådan gør du:

Svits hvidløg og chili i kokusolie så det tager farve. Tilsæt tomat, og svits med 1/2 min. Tilsæt så spinat. Svits 1/2 min mere…

Og så er det klar til servering. Jeg spiste et stykke laks til. Fik også et kogt æg, men det fik jeg ikke lige med på billedet.

Velbekomme:-)