Løbeglæde, løbetosser og Valentinsløb :-)

Motion er vigtig – og gør man det sammen med andre giver det motivation og livsglæde 🙂

Motion er vigtig – og jeg hænger stadig i med løb, 30 minutter hver dag. Det giver energi, får min hjerne til at fungere og så giver det glæde og livskvalitet.

Jeg prøver at komme afsted til nogen af de ting jeg plejer og som gør mig rigtig glad – altså hvis det kan passe ind i behandlingen på sygehuset.

I lørdags var der stor løbefest i det nordjyske – nemlig i Hjallerup, hvor det årlige tilbagevendende Valentinsløb blev afholdt.  Jesper Egholm havde arrangeret et løb, hvor ikke mindre end godt 150 løbetosser var samlet. Der er distancer for alle, dog løb de fleste af løberne marathon og halvmarathon. Jeg fik løbet 2 runder af 4,21 km, og så fik jeg heppet og hygget sammen med alle de glade løbetosser.  En skøn dag som giver energi, glæde og livskvalitet.

Her er lidt stemningsbilleder, der egentlig bare taler for sig selv 🙂

IMG_1247[1] IMG_1246[1]IMG_1111[1] IMG_1084[1] IMG_1231[1]

Forfatter: Susie Katja Rasmussen

Jeg hedder Susie Katja Rasmussen, er 45 år, bor i Aalborg og er mor til Emil og Katrine på 19 og 16 år. Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg er motionsløber og løber gerne 3-4 gange/uge. Det er i løbeklubben Amok i Aalborg, men jeg er gerne ude til nogle af de mange løb som findes her i Nordjylland sammen med en masse "løbetosser".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *