Kylling i med grøn karry og kokosmælk

Kylling med grøn karry og kokosmælk med brune ris/quinoa
– hertil lynstegte grøntsager og fennikel/æble/rødkålssalat.

Alle ingredienser er økologiske:-)

 Kylling med grøn karry og kokosmælkIMG_0498
100 g kyllingbryst skåret i strimler.
1 spsk. grøn karrypasta
1/2 dåse kokosmælk
kokosolie til stegning
salt
peber
st. gurkemeje
st. spidskommen
presset hvidløg

Lynstegte grøntsager:
(hvad du har i køleskabet – fx. squash, champignon, løg,  frisk spinat, gulerod, broccoli, hvidløg, tomat)
Her brugte jeg:
1 gulerod
1/4 broccoli
1 løg
frisk spinatIMG_0496

  1. Sæt ris/quinoa  over at koge
  2. Steg kylling med med grøn karry, hvidløg og krydderier. Steg i kokosolie ved svag varme.
  3. Tilsæt kokosmælk og lad det simre lidt – (5-10 min)
  4. Tag det over på en tallerken og gør panden klar til at lynstege grøntsagerne.
  5. Lynsteg grøntsagerne og hæld den stegte kylling incl kokossauce oveni grøntsagerne.
  6. Server med ris/quinoa og fennikel/æble/rødkålssalat