4. okt. Marathon – 4. dec. Kræftpatient

H.C. Andersen Marathon i Odense den 4. oktober 2015

Søndag den 4.oktober 2015 løb jeg mit 4. marathon til H.C. Andersen Marathon i Odense. Det var sammen med min svoger Rasmus Rasmussen, som har løbet over 100 marathons. Vi løb mit første marathon sammen i Hamborg den 4. maj 2014. Han er en super løbecoach, som støttede mig hele vejen. Han er ellers mindst en time hurtigere end mig på en marathon:-)

Men vi havde en super fin tur, og en hel masse af vores “ løbetosse-venner” var også med til løbet.

Fredag den 4. december 2015 – 2 mdr. senere fik jeg så diagnosen Myelomatose – knoglemarvskræft. Som et lyn fra en klar himmel. Mærkede jo absolut intet i min krop som var anderledes, havde ikke ondt i en eneste knogle, så vidste jo ikke jeg var syg.

Men det er jo positivt, for min krop er i en god form, så sammen med kost mod kræft og fortsat løb og motion, i det omfang jeg har energi til, vil det gavne mig:-)

Her kommer lidt stemningsbilleder fra løbet:

Her vinker vi op til søs Heidi Rasmussen som er med som hepper:-)
Her kommer vi i mål :-)
Her kommer vi i mål 🙂
Ude på ruten ved ca. 18 km møder vi vores løbeven Per Henriksen. Højt humør.
Ude på ruten ved ca. 18 km møder vi vores løbeven Per Henriksen. Højt humør.
Ude på ruten ved ca. 18 km. Højt humør. Vi vinker til søs som står klar til at heppe.
Ude på ruten ved ca. 18 km. Højt humør. Vi vinker til søs som står klar til at heppe.

Forfatter: Susie Katja Rasmussen

Jeg hedder Susie Katja Rasmussen, er 45 år, bor i Aalborg og er mor til Emil og Katrine på 19 og 16 år. Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg er motionsløber og løber gerne 3-4 gange/uge. Det er i løbeklubben Amok i Aalborg, men jeg er gerne ude til nogle af de mange løb som findes her i Nordjylland sammen med en masse "løbetosser".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *