Yes!! – jeg nåede i mål :-)

Som jeg skrev i slutningen af juni, så var jeg desværre nødt til at skulle igennem endnu et højdosis kemoforløb med stamcellestøtte, og dette her i slutningen af august. Det som de kalder dobbelt/tandem HDT-forløb og indlæggelse i 3-4 uger.
Jeg har i løbet af sommeren samlet kræfter, så godt jeg kunne. Fortsatte med at spise sundt, få løbet en masse og bare nyde at være sammen med min familie og venner. Sætte pris på hver evig eneste dag 🙂 Jeg synes selv, det lykkedes meget godt, altså det med at samle kræfter – for jeg følte mig fuldstændig rask, trods jeg godt vidste, at det desværre ikke så sådan ud i min knoglemarv.

MEN igår kom jeg i mål 🙂 Jeg klarede skisme også 2. heat,  og jeg er bare så glad for at være på den anden side.

Mine blodprøvetal sagde i går, at de nye stamceller har fået overtaget igen, og tallene stiger, som de skal. Faktisk ret flot også😊 Så lægen var så tilfreds, at jeg er udskrevet og hjemme igen. Dette allerede på 11. dagen efter at stamcellerne var kommet ind.
Så det kunne kun gå for langsomt med at få pakket sammen og ud af vagten 🙂

Det føltes helt vidunderligt at gå ud af den lange gang og  ud svingdøren, ud i solen, som skinnede skønt og varmt i går  og mærke  et sus i kroppen,  der bare sagde -YES !! Vi klarede også denne udfordring!! Som da jeg løb i mål på mit første marathon faktisk  – og den følelse kan mange af alle jer løbetosservenner nikke genkendende til er jeg sikker på 🙂

Så nu står den på rekreation hjemme – med “lav profil” de første uger, som lægen sagde 🙂 Det kommer også helt af sig selv, for kroppen er selvfølgelig træt. Motion og sund mad  fortsætter på dagsordenen, og heldigvis er appetitten vendt så småt tilbage. Så idag stod den på denne lækre tallerken nydt ude i mit nybyggede orangeri, som i dag var lunt og varmt trods skyer og lidt regn i dag.

img_1974

Om 2-3 måneder kan lægerne sige en endelig status på behandlingen. Og indtil det modsatte er bevist vælger jeg at tro på, at selvfølgelig bliver resultatet, at de nye gode stamceller får sat sygdommen godt og grundigt helt i ro.

 

 

 

Forfatter: Susie Katja Rasmussen

Jeg hedder Susie Katja Rasmussen, er 45 år, bor i Aalborg og er mor til Emil og Katrine på 19 og 16 år. Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg er motionsløber og løber gerne 3-4 gange/uge. Det er i løbeklubben Amok i Aalborg, men jeg er gerne ude til nogle af de mange løb som findes her i Nordjylland sammen med en masse "løbetosser".

3 meninger om “Yes!! – jeg nåede i mål :-)”

  1. Fedt Susie
    Bare, På med ja hatten
    Hvor er det dejligt at høre det skrider fremad
    Rigtig god vind fremover
    Til vi ses igen

  2. Får lidt tud i mine øjne over din smukke beretning. Du er en ener, ja du er! Kærlig hilsen og tanker herfra….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *