Aubergine sandwich

Aubergine sandwich

Der skal spises mange grøntsager, og denne her sandwich  giver fuld gas på grøntsager og smager skønt.

Du skal bruge:
½ aubergine
blandet salat ( hvad du lige har i køleskabet, jeg brugte frisk spinat i min)
½ – 1 avocado i skiver (alt efter hvor stor den er)
1 tomat i skiver
lidt økomayo (jeg brugte den med hvidløg fra Urtekram)IMG_0746[1]
2 skiver økologisk røget laks

Skær den halve aubergine i 1 cm tykke skiver på langs. Grill den på panden i lidt kokosolie.
Lad skiverne køle af.
Imens de køler af gør du fyldet til sandwichen klar.
Smør nu aubergine skiverne med mayo og læg fyldet ind mellem skiverne.

Velbekomme.IMG_0748[1]

 

 

 

 

Forfatter: Susie Katja Rasmussen

Jeg hedder Susie Katja Rasmussen, er 45 år, bor i Aalborg og er mor til Emil og Katrine på 19 og 16 år. Til daglig arbejder jeg som folkeskolelærer. Jeg er motionsløber og løber gerne 3-4 gange/uge. Det er i løbeklubben Amok i Aalborg, men jeg er gerne ude til nogle af de mange løb som findes her i Nordjylland sammen med en masse "løbetosser".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *